Op zoek naar een bouwbedrijf?

Keukenrenovatie

Voordelen van een keukenrenovatie

Wil je de indeling van je keuken veranderen om zo een nieuwe keukenstijl te creëren? Dan is een keukenrenovatie misschien wel de juiste keuze. Eén van de voordelen van een complete keukenrenovatie is dat het goedkoper is dan het laten monteren van een nieuwe keuken. Wanneer keukens aan een opknapbeurt toe is, is een keukenrenovatie ideaal. Een keukenrenovatie kunt u zo duur maken als je zelf wilt. Door een kleine keuken te laten renoveren kun je de ruimte optimaal benutten.

Wat is het doel van een Keukenrenovatie?

Behalve dat een nieuwe keuken je een fijn gevoel geeft, is het bijkomende voordeel dat het een meerwaarde voor het huis is. Dan is het van belang om je af te vragen welke onderdelen je precies wilt veranderen en waarom. U bepaalt welke keukenonderdelen u wilt laten renoveren door keukenspecialisten. Een vakman geeft een kleine keuken bij een keukenrenovatie een ruim gevoel. Zo zal de prijs stijgen als je ook een nieuwe keukenblad laat plaatsen. Door het vernieuwen of vervangen van de keukenfrontjes of werkblad geef je je keukenblok een gloednieuwe look voor een veel lager budget. Zoals je waarschijnlijk zelf ook ziet, kost het plaatsen van een nieuwe keuken een stuk meer in vergelijking met een keukenrenovatie. Er zijn minder manuren nodig bij het renoveren van de keuken dan het inbouwen van een nieuwe, waardoor jij minder arbeidsloon betaalt. Hieronder kun je meer lezen over de kosten die gepaard gaan met het laten renoveren van jouw keuken.

Wat kost het?

Het vervangen van alle keukenfronten inclusief hang- en sluitwerk van kleine keukens kost tussen €350,- en €950,-, inclusief btw en arbeidskosten. Het renoveren van een gemiddelde keuken kost ongeveer €900,- tot €2.000,-. Een keukenspecialist vertelt je graag wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn.

Keukenrenovatie bedrijven vergelijken? doe dat hier via keuken-gids.nl

Wist je dat een keukenrenovatie vaak wordt gecombineerd met het renoveren van een badkamer? Door het werk te combineren kan je flink besparen op de kosten.